Turda: Măsuri stricte de securitate la Eurovision

Organizatorii semifinalei concursului Eurovision România vor aplica măsuri stricte de securitate cu ocazia evenimentului ce va avea loc duminică, 11 februarie, cu începere de la ora 21, în Salina din Turda.

Accesul în salină, în vederea participării la eveniment se va putea face între orele 19 și 20.30, după cum se precizează într-un comunicat al Primăriei Turda, organizator al evenimentului, împreună cu TVR.  În urma controlului de securitate ce se va desfășura la intrarea în salină, se va interzice accesul persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozibile sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru provocarea de șocuri electrice, băuturi și alimente de orice fel, sau alte obiecte ce se pot folosi pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului, potrivit enumerării din comunicatul citat. De asemenea, se recomandă depozitarea obiectelor personale în genți mici.

În ceea ce privește accesul persoanelor care au primit invitații pentru participarea la semifinala Eurovision România ce va avea loc duminică, 11 februarie, la Salina din Turda, intrarea se va face pe baza unei liste ce conține datele de identificare a tuturor invitaților. Persaonele care au primit invitații pe alte căi (de la un prieten, de la o cunoștință, prin cumpărare, sau alte mijloace) și nu figurează pe lista nominală realizată de organizatori, nu vor avea acces al eveniment, anunță organizatorii.

 

Lasă un răspuns