Suporterii alb-roșii vor să preia clubul bucureștean din Ștefan cel Mare: ”Dinamoviști din toate țările, uniți-vă!”

Pe pagina de facebook „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo România – Oficial” suporterii dinamoviști din țară și din  străinătate se mobilizează pentru a prelua 51 la sută din acțiunile clubului Dinamo. Încercarea de salvare a clubului de fotbal bucureștean și de readucere a acestuia în prim-planul fotbalului românesc și european a fost inițiată de Asociația Dinamoviști pentru Dinamo (ADPD).

Asociația are zece membri fondatori, cel mai cunoscut dintre aceștia fiind Cornel Dinu, fotbalist care a câștigat 6 titluri de campion sub culorile alb-roșu și  a fost declarat de trei ori cel mai bun fotbalist din țară. Cornel Dinu a purtat în 45 de meciuri banderola de căpitan al echipei României, pentru care a disputat 75 de partide, în care a înscris șapte goluri.

Suporterii au hotărât prelaurea pachetului majoritar de acțiuni ale clubului Dinamo București din cauza ”managementului defectuos al patronilor care au deținut Dinamo în ultimii ani” se precizează într-un comunicat transmis presei de către ADPD.

Pentru a strânge banii necesari preluării a 51 la sută din acțiunile clubului Dinamo București, membrii ADPD vor plăti cotizații, cu un cuantum fixat astfel: Persoanele adulte, peste 18 ani vor plati 400 lei, copiii, până la 12 ani – 100 lei, copiii între 12-18 ani vor plăti 200 lei, iar seniorii, după împlinirea vârstei de 65 de ani, vor cotiza câte 150 de lei.

ADPD poate fi găsită pe pagina de facebook Asociatia *Dinamovisti pentru Dinamo* Romania – Oficial, iar în momentul primirii statutului juridic asociația va dispune și de un site web, se mai menționează în finalul comunicatului transmis marți, 3 iulie, de ADPD.

 

E.H

Lasă un răspuns