Primarul Turzii, Cristian Matei, a declarat război gunoielor și mizeriei din oraș

După prima acțiune de desființare a rampelor ilegale de gunoi, din această primăvară, desfășurată luni, 19 martie, în zona industrială, pe strada 22 Decembrie 1989, primarul Turzii, Cristian Matei a adresat un îndemn concetățenilor săi, prin intermediul paginii sale oficiale de facebook:

”Dragi cetățeni, vă rog să priviți aceste imagini şi să realizați că acest loc este in inima oraşului nostru! Un munte de gunoaie pe care le-am strans astăzi de pe strada 22 Decembrie 1989. Nu se mai poate aşa ceva! Nu mai putem tolera o asemenea indolență şi bătaie de joc! Aceste comportamente trebuie să înceteze. Să ne respectăm oraşul, să respectăm locul în care trăim!” a scris edilul-șef al Turzii, impresionat, la modul negativ, de mizeria ce domnește în perimetrul străbătut de strada 22 Decembrie 1989, principala arteră rutieră ce trece prin zona industrială a orașului.

În aceeași postare, Cristian Matei a anunțat că autoritățile locale declară război mizeriei și gunoaielor.

Sursa imaginilor: www.facebook.com

”Starea de război” aduce după sine și dispunerea de ”măsuri drastice împotriva celor care nu respectă legea” a precizat primarul Turzii. ”Vă rog să vă alăturați acestor demersuri şi să denunțați orice gest de acest fel. Doar împreună vom putea reuşi să punem capăt acestor obiceiuri!” a adresat Cristian Matei un apel concetățenilor săi, de al căror sprijin au nevoie autoritățile pentru a eradica insulele ocupate de gunoaie, unele din  acestea situate chiar în inima Turzii.

Cu prilejul acțiunii de desființare a rampelor ilegale de gunoi de pe strada 22 Decembrie 1989, desfășurată luni, 19 martie, la Turda a debutat ediția 2018 a Lunii Curățeniei.

E.H

Lasă un răspuns