Primăria Turda deschide Biroul Unic al Serviciilor Publice

De joi, 28 februarie, Primăria din Turda deschide Biroul Unic al Serviciilor Publice, destinat exclusiv lucrului cu publicul. Acesta va funcționa în clădirea din Piața 1 Decembrie 1918, nr. 31-33,  unde a funcționat Poșta Română și serviciul de telefonie.

”Cu un simplu drum la Biroul Unic al Serviciilor Publice, turdenii își vor putea rezolva feluritele cereri pentru servicii prestate de administrația publică locală, precum plata impozitelor locale sau a problemelor legate de proiecte de urbanism și dezvoltare urbană” se precizează într-un comunicat al Biroului de Presă din cadrul Primăriei din Turda.

La Biroul Unic al Serviciilor Publice vor funcționa ghișee pentru încasarea impozitelor și a taxelor locale și pentru preluarea declarațiilor de impunere a taxelor locale. De asemenea, la Biroul Unic al Serviciilor Publice vor putea apela cetățenii care au nevoie de acte de urbanism, sau de amenajarea teritoriului și cadastru, respectiv de autorizări pentru furnizarea serviciilor de transport local. În același local, situat în Piața 1 Decembrie 1918, nr. 31-33, vor mai funcționa compartimentul de administrare a fondului locativ, respectiv cele de evidența patrimoniului și gis și dezvoltare publică și investiții.

Serviciul administrare locală și serviciul disciplină în construcții, control comercial și protecția mediului se mută, de asemenea, în noul local al Primăriei din Turda, destinat cetățenilor.

„Suntem încântați să venim în ajutorul cetățenilor cu servicii care să le ușureze interacțiunea cu funcționarii primăriei și să conducă la o eficientizare a timpului de soluționare a cererilor acestora, ceea ce înseamnă mai puține drumuri de la un birou la altul și mai puțină bătaie de cap. Decizia de a înființa Biroul Unic al Serviciilor Publice vine în întâmpinarea atât a locuitorilor municipiului cât și a potențialilor investitori” a declarat primarul Turzii, Cristian Matei.

Biroul Unic al Serviciilor Publice, situat în Piața 1 Decembrie, nr. 31-33, va avea următorul program de funcționare :
Luni – miercuri – joi: 8 – 14.30; marți: 8- 16; vineri: 8-12.

Lasă un răspuns