Premieră handbalistică la Turda: CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Râmnicu-Vâlcea

Duminică, 15 septembrie, de la ora 11, sala de sport Gheorghe Barițiu din Turda va găzdui, în premieră, o partidă din Liga Florilor, primul eșalon valoric al handbalului feminin din România.

La Turda va evolua campioana en-titre, CSM Râmnicu-Vâlcea, formație ce va întâlni echipa CS Universitatea Cluj-Napoca. Partida contează pentru etapa a IV-a a Ligii Florilor. După trei etape din actuala ediție de campionat, CSM Râmnicu-Vâlcea, liderul la zi al clasamentului, a acumulat 9 puncte, grație celor trei victorii obținute din tot atâtea meciuri jucate. Formația Universității din Cluj-Napoca, gazda întâlnirii din sala de sport Gheorghe Barițiu din Turda, ocupă, după trei etape, penultimul loc al clasamentului (13) fără niciun punct. Formația clujeană devansează în clasament doar pe Rapid București, deținătoarea ”lanternei roșii” de asemenea fără vreun punct obținut în cele trei confruntări din ediția 2019-202 a Ligii Florilor, dar cu un golaveraj mai slab decât cel al clujencelor.

În sala de sport Gheorghe Barițiu își dispută partidele programate pe teren propriu formația de handbal masculin Potaissa Turda, ce activează în Liga Zimbrilor.

E.H

În fotografie, echipa CSM Râmnicu-Vâlcea, campioana României la handbal feminin. Sursa imaginii: www.eurohandball.com

 

 

Lasă un răspuns