Mihai Goțiu a ținut audiență parlamentară la Câmpia Turzii

Senatorul Mihai Goțiu (USR Cluj) s-a întâlnit vineri, 13 aprilie, cu câțiva cetățeni din Câmpia Turzii. Prilejul întâlnirii l-a constituit audiența parlamentară pe care parlamentarul clujean a susținut-o, cu începere de la ora 18, în sala de ședințe a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

Printre problemele semnalate de către participanții la audiența senatorului Mihai Goțiu s-au numărat cele privitoare la starea de degradare a drumurilor și la mizeria ce domnește în Spitalul ”Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii, aspecte reclamate de către Mihai Popa. O altă problemă ce ”doare” într-un oraș de pensionari, cum a devenit Câmpia Turzii, se referă la valoarea punctului de pensie, dar și la stabilirea corectă a vechimii în grupa I de muncă, mai ales în cazul foștilor angajați de la Industria Sârmei. Un antreprenor îl întreba pe senatorul Mihai Goțiu și se întreba prin ce soluții s-ar putea anula deficitul de forță de muncă. ”Mâine aș angaja 20 de oameni, dar nu găsesc” s-a destăinuit, public, antreprenorul unei firme ce desfășoară activități din domeniul electric.

Profesorul Cornel Popovici, fost consilier local, i-a propus lui Mihai Goțiu să intervină la Guvern pentru înlocuirea programului ”laptele și cornul” cu o masă caldă oferită zilnic elevilor.

E.H

Lasă un răspuns