La Teatrul ”Aureliu Manea” se joacă ”Pinocchio”

Teatrul Aureliu Manea, din Turda își începe seria de specatcole din 2018 cu o piesă pentru copii. Debutul celei de-a doua părți a stagiunii 2017 – 2018 va avea loc duminică, 14 ianuarie, de la ora 11, când pe scena Teatrului Aureliu Manea se va juca „Pinocchio” o adaptare după Carlo Collodi, în regia lui Muriel Manea-Jakab și cu o scenografie realizată de Eliza Labancz.

Personajul principal al piesei,  Pinocchio, o păpuşă de lemn, trece printr-o mulţime de peripeţii ”din care învaţă să fie bun și ascultător” se remarcă în comunicatul prin care se anunță reluarea stagiunii la Teatrul Aureliu Manea

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Miky Paicu, Raluca Eremei-Bîrza, Maria Salcă, Mihaela Deceanu, Ștefania Misăilă, Ginuc Crișan, Călin Mihail Roajdă și Ioan Alexandru Savu.

Managerul teatrului turdean, actorul Cătălin Grigoraș, a declarat că pentru anul 2018 actorii de la ”Aureliu Manea” au pregătit ”câteva surprize, premiere, spectacole frumoase pentru toate vârstele și bineînțeles Festivalul Internațional de Teatru de la Turda. Nu trebuie să ratați evenimentele pregătite cu atâta drag de personalul teatrului” îi îndeamnă Cătălin Grigoraș pe spectatorii turdeni.     Biletele pentru spectacolul cu piesa ”Pinocchio” se pot procura, conform obiceiului, de la agenția teatrului, din Piața Republicii nr. 52, sau online, de pe site-ul www.tomtix.ro.

 

Emil HĂLĂȘTUAN

Lasă un răspuns