La Camera Verde: Cristian Matei – declarat cel mai curajos primar din România

Cu prilejul emisiunii ”Din culisele Eurovision 2018” realizată sâmbătă, 10 februarie, la amfiteatrul din Salina Turda, în avanpremiera semifinalei concursului Eurovision România, găzduită de ocna turdeană duminică, 11 februarie, moderatoarea Loredana Corchiș, care transmite din ”Camera Verde” a spus că edilul-șef al Turzii a fost declarat cel mai curajos primar din țară, pentru ideea de a propune și de a susține organizarea uneia din semifinalele concursului Eurovision România.

Prezent în ”Culisele Eurovision 2018” de la salină, primarul Turzii, Cristian Matei, a declarat că poate fi mai curajos decât atât. ”Dacă lucrurile ies bine, mă voi gândi la înființarea unei academii de muzică la Turda”. pe parcursul emisiunii, Cristian Matei și-a exprimat dorința de a-i invita la ediția din acest an a Zilelor Turzii pe câțiva dintre cei 12 interpreți participanți la semifinala concursului Eurovision România, găzduită în salină.

În ”Camera Verde” amenajată sâmbătă seara, 10 februarie, în amfiteatrul din Mina Rudolf a Salinei din Turda s-au aflat toți participanții la cea de-a patra semifinală a concursului Eurovision România 2018, ce are loc duminică, 11 februarie, în premieră absolută, la 90 de metri sub pământ.

E.H

Lasă un răspuns