Idei pentru cadourile de Paște

Un magazin recent deschis în Piața Republicii nr. 49, din Turda, poate oferi soluții amatorilor de cadouri, cu atât mai mult cu cât sărbătorile pascale, ce se apropie, se constituie într-un prilej nimerit pentru a oferi daruri celor dragi.

Magazinul de produse artizanale și de panificație, deschis zilnic, de la ora 9 până la ora 20, își îmbie clienții cu produse artizanale românești, confecționate din ceramică sau din lemn, cu articole de îmbrăcăminte specifice portului popular autohton, dar și cu pâine și cozonaci. În curând, oferta magazinului se va îmbogăți cu uleiuri esențiale și cu ulei de ricin. În circa o lună, pe rafturile magazinului vor poposi și ”condimente din lume adunate”. Printre acestea, la loc de cinste se vor afla șofranul și scorțișoara.

Clienții magazinului pot zăbovi la o poveste, udată cu sucuri, cafea sau, pur și simplu cu apă. Practic, mentorul magazinului, Marinela Hopârtean, încearcă o rețetă comercială oarecum inedită pentru Turda: meatmorfozarea clienților în musafiri, bineveniți oricând în ceea ce se dorește o oază de autenticitate, unde  kitch-urile nu primesc viză de intrare.

E.H

Lasă un răspuns