Gunoierul și Bigamul țin afișul Teatrului Aureliu Manea în această săptămână

În programul teatrului turdean pentru săptămâna 12-18 martie figurează reluarea spectacolelor cu piesele ”Gunoierul” de Mimi Brănescu, respectiv Bigamul II, de Ray Cooney.

”Gunoierul” cu o distribuție alcătuită din actorii Ioan Alexandru Savu, Miky Paicu și Raluca Radu se va juca joi, 15 martie, de la ora 19. Sâmbătă, 17 martie, de la aceeași oră, 19, Teatrul Aureliu Manea prezintă o comedie de tot râsul, „Bigamul II” în regia lui Cristian Ioan. Vor prezenta pe scenă întâmplările petrecute în viața dublă a lui John Smith, un taximetrist din Anglia, însurat cu două femei, actorii Vali V. Popescu,  Ovidiu Crișan, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Călin Mihail Roajdă,  Raluca Radu /Alexandra Dușa, respectiv Negrescu Marian / Miron Cornel.

Duminică, 18 martie, de la ora 11, la teatrul turdaen va avea loc obișnuitul matineu, cu un spectacol pentru copii. De această dată, pe scena Teatrului Aureliu Manea se va juca piesa “Punguța cu doi bani” o adaptare muzicală după basmul cu același nume al lui Ion Creangă, în regia lui Andrei Mihalache.      Biletele pentru cele trei spectacole se pot cumpăra de la agenția Teatrului Aureliu Manea, din Turda, Piața Republicii nr. 52 și online de pe site-ul www.tomtix.ro.

Foto: Marius ROMILĂ

 

E.H

Lasă un răspuns