Crosul ”Alergăm pentru cei care NU pot alerga”: Peste 4500 de lei strânși pentru sportivii participanți la competiții paralimpice

Cu ocazia crosului desfășurat sâmbătă, 10 iunie, în Parcul Central din Turda, acțiune umanitară organizată de asociația Camera de Sus, sub motto-ul  „Alergăm pentru cei care NU pot alerga” s-au strâns peste 4500 de lei. Într-un comunicat al asociației Camera de Sus, semnat de vicepreședintele acesteia, Ioan-Sorin Mureșan, se precizează că din taxele de participare s-au colectat 1515 lei. Această sumă, la care s-au adăugat alți 3100 de lei, proveniți din sponsorizări, se va întrebuința pentru finanțarea participării, la competiții naționale, a sportivilor de la asociația persoanelor cu handicap locomotor ”Oameni pentru oameni” din Turda.

Dintre cei 130 de alergători care au luat startul în cele trei probe ale crosului, 57 au participat la proba de 4 kilometri și 35 în proba Junior (1km). Cei mai mulți participanți la cros au reprezentat Camera de Sus (25), Clubul Sportiv Delfinii Turda (24) și Tineri Alfa Omega (10). Topul companiilor în funcție de numărul de participanți este următorul: Salina Turda, Salina Equines și Hotel Potaissa.

Din partea școlilor și a liceelor, cei mai mulți elevi participanți au provenit de la Școala Gimnazială Teodor Murășanu (7), urmată de Colegiul Național Mihai Viteazul (6) și de Școala Gimnazială Horea, Cloșca și Crișan (5).

 

E.H

Lasă un răspuns