Companie selectă pentru Teatrul Aureliu Manea, la Festivalul Internațional de Teatru de la Oradea

Trupa teatrului turdean, care va prezenta la Oradea spectacolul cu piesa NOI, NU! de Andreea Radu, în regia Laurei Moldovan (luni, 24 septembrie, ora 17, în sala Arcadia), va evolua în compania unor teatre din Franța, SUA, Republica Moldova și a mai multor teatre consacrate din România. Printre acestea din urmă se numără teatrele naționale Vasile Alecsandri, din Iași, Marin Sorescu, din Craiova și Teatrul Național din Târgu-Mureș. La cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Oradea, pe lângă teatrele invitate din străinătate vor mai participa și alte teatre din România, precum Teatrul de Stat din Constanța, Teatrul Evreiesc de Stat din București și Teatrul municipal Baia Mare. În compania acestora se vor afla și trupele de la teatrele Mihai Eminescu, din Botoșani, Jean Bart (Tulcea), Odeon, și Nottara (București), Fani Tardini (Galați), Maria Filotti (Brăila) și de la Teatrul Ioan Slavici, din Arad. Din Oradea participă la festival nu mai puțin decât patru trupe: cele de la teatrele Regina Maria, de la Szigligeti, Artemotion și Studio Act.

Pe scena de acasă a Teatrului Aureliu Manea, din Turda, în continuarea stagiunii 2018-2019, al cărei start s-a dat în luna septembrie, se vor juca spectacolele

TRIX Show, în regia lui Mihai Gruia Sandu (sâmbătă 22 septembrie, ora 19) și NOI, NU! de Andreea Radu, în regia Laurei Moldovan, un spectacol pentru elevi, profesori și părinți deopotrivă (23 septembrie, ora 19).

Pentru copii, Teatrul Aureliu Manea prezintă, în premieră, spectacolul cu piesa ScufițaRoșie (duminică, 23 septembrie, ora 11).

În ceea ce privește abonamentele, cu începere din stagiunea 2018-2019 la Teatrul Aureliu Manea s-au introdus și abonamentele familiale, valabile la spectacolele pentru copii: abonament pentru două persoane (părinte și copil) – 50 lei, pentru 5 spectacole, abonament pentru 3 persoane (părinte și doi copii, sau părinți și un copil) – 80 lei, pentru 5 spectacole, abonament pentru 4 persoane (doi părinți, doi copii) – 100 lei, 5 spectacole. În ceea ce privește celelalte categorii de abonamente, la acestea prețurile au rămas neschimbate: pentru adulți, 4 spectacole cu 45 lei, pentru pensionari, 4 spectacole cu 30 lei și pentru elevi, 4 spectacole cu 30 lei.

Pentru spectacolele de pe scena Teatrului Aureliu Manea biletele și abonamentele se găsesc la agenția teatrală (Piața Republicii nr. 52, Turda) și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.

Emil HĂLĂȘTUAN

Foto: Marius ROMILĂ

 

Lasă un răspuns