Asfaltări la Turda: Campania de primăvară

În a doua jumătate a lunii februarie timpul favorabil a permis începerea lucrărilor de reabilitare și de modernizare a străzilor din Turda.

Vineri, 23 februarie, pe pagina oficială de facebook a Primăriei Turda s-a anunțat începerea lucrărilor de asfaltare pe strada Aviatorilor, în zona garajelor și a parcării de lângă școala Ioan Opriș, din cartierul Oprișani.

Potrivit anunțului postat pe pagina oficială de facebook a autorităților publice locale, se lucrează și pe strada Gheorghe Șincai, situată în zona centrală a Turzii. Acolo se află în curs de execuție lucrări de modernizare ale părții carosabile, a trotuarelor şi a rigolelor pentru scurgerea apelor. ”În funcție de condițiile meteo vom demara lucrările de modernizare (carosabil, trotuare, accese blocuri şi părcări) şi pe străzile Amurgului, Mânzăriei şi Toamnei” din microraioanele III și IV ale cartierului Oprișani, se precizează în anunțul primăriei turdene de vineri, 23 februarie.

Pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare și de modernizare a străzilor din Turda, bugetul local prevede cheltuirea unei sume de circa 3 milioane de lei, în 2018. Operațiunea de modernizare a străzilor din oraș va beneficia și de finanțare cu fonduri alocate din Programul Național de Dezvoltare Locală și cu bani de la Uniunea Europeană. În această etapă, autoritățile publice turdene pregătesc licitațiile pentru desemnarea executanților de lucrări.

 

E.H

Lasă un răspuns